Velkommen ombord i S/Y Athene

Om båten

 

S/Y Athene er en 2014 modell Hanse 445. Båten er rikt utstyrt med tanke på komfort og sikkerhet. Den har 3 doble lugarer + 3 soveplasser i salong. Perfekt for overnattingsturer for 6-8 personer. På dagsturer har vi en kapasitet på 12 personer + mannskap. Athene er utstyrt med moderne AV-utstyr og wifi. Møterommet under dekk har plass til 12 personer!

 

Opplevelser

Lysefjordcruise, 6-7 timer.
Turen til Lysefjorden og Preikestolen går gjennom et spennende og variert farvann. Underveis vil man kanskje treffe på havørn, sel og niser. Lysefjorden med sine spektakulære fjellformasjoner er blant verdens fremste reisemål. 

Skjærgårdscruise, 2-5 timer
Stavangers skjærgård har mye å by på. Et drøyt steinkast fra byens larm finner man sørlandsidyll og rester av gammel kystkultur. Her tøffer små tresnekker side om side med kajakker, mens måker speider etter sitt neste måltid.

Ryfylkecruise, 4-8 timer
Ryfylke har et enormt mangfold av naturperler og opplevelser. Vi kan legge opp til flere alternative rutevalg, alt etter vær og vind og deres ønsker. Vi kan krydre det hele med RyfylkeRebus, en quiz med utfordringer for alle.

Skreddersydd langtur
S/Y Athene egner seg meget godt for lengre turer for mindre grupper. Båten er utstyrt med fullt kjøkken, to bad og hele 9 sengeplasser. En gruppe på 5-6 personer vil ha det meget komfortabelt på opphold som går over flere dager. Turen kan gå innom flere av våre vakre fjorder, og man kan legge opp til et rikt utvalg av aktiviteter og opplevelser som kajakk, fisking, spa-behandling.

Aktiviteter
Utover seilas og cruise, kan vi også tilby kajakkpadling, guidet tur i fjellet og fartsfyllt tur med RIB.

Mat og servering
Vi leverer det man måtte ønske seg av mat og drikke. Her finnes ingen begrensinger.


Kontakt oss:

Mail: atle@sailsafari.no
Telefon: 9135 9132

Atle Gundersen
Sailsafari Adventures
Org nr: 994 441 310 MVA
Dalasteinveien 8
4085 Hundvåg

 

445_Int_Web_hanse445-1_v2-ca9a7.jpg